Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je osiguranje kredita

Što je osiguranje kredita

Što podrazumijeva osiguranje kredita

Prema svojoj definiciji, osiguranje kredita podrazumijeva osiguranje pred rizikom, točnije, osiguranje da se kredit vrati bez obzira na ishod. Samo osiguranje kredita se vrši preko ispitivanja kreditne sposobnosti dužnika. U navedeno se ubrajaju dužnikova zalaganja pokretnih stvari, nekretnina, prava i potraživanja kao i rezervni fond banke. U Hrvatskoj se do nedavno dizalo podosta buke radi osiguranja stambenih kredita, iako osiguranje bilo kakvog kredita nije obvezno. Osiguravanje kredita je izbor, što znači da ono nije obvezno.

Banka će ponuditi klijentu opcije, no klijent može ili prihvatiti ili odbiti. Postojanje ove stavke često zna buniti buduće nositelje kredita, i ovdje dolazi do odluka koje su se donijele uz premalo informacija. Ukoliko planirate podići kredit, važno je da se detaljno informirate o svakoj stavki. Savjet oko osiguranja kredita možete zatražiti i svog bankara ili stručnjaka. Da li je bolje osigurati kredit? Financijski stručnjaci smatraju da je odgovor da, no posljednji odgovor je na vama samima.

Osiguranje kredita da ili ne?

Što nam može donijeti osiguranje kredita? Ono nam donosi zaštitu od rizika nemogućnosti plaćanja podignutog kredita. Zašto valja razmotriti navedenu opciju? Osiguranje kredita donosi: Sigurnost – Financijsku zaštitu i sigurnost tijekom cijelog procesa otplate kredita. Povoljni uvjeti – Osiguranje nudi visoku razinu zaštite uz veoma povoljne premije. Širina pokrića – Nude se raznovrsna pokrića, a ona ovise o vrsti uzimanog kredita kao i o roku otplate. Kakva je ponuda osiguranja? Ponuda osiguranja će ovisiti od banke do banke.

Osiguranja se mogu primijeniti na: Stambene potrošačke kredite, nenamjenske kredite, brze gotovinske kredite banaka i na njihove brze pozajmice ili zajmove, razne druge kredite prema ponudi određene banke. Da li navedeno osiguranje nude i kreditne agencije? Najčešće ne. Kreditne agencije su većinom orijentirane na brzu ponudu kreditnih usluga, što znači da je riječ o kratkoročnim otplatama koje ne zahtijevaju instrumente osiguranja. Osiguranje nad kreditom je neisplativo ukoliko uzimate manji kredit. Ako imate potrebu za manjim i brzim kreditom, tada hitri krediti mogu biti savršena opcija za vas. Riječ je o manjim, nenamjenskim kreditima koje možete iskoristiti za bilo kakvo pokriće.

Osiguranje kredita donosi sigurnost i zaštitu

Podizanje kredita pripada u najteže odluke u životu. Mnogi podižu kredit kada im financijska i poslovna situacija to dopušta, no morate imati na umu da se stanje može promijeniti. Što ako u procesu otplate kredita ostanete bez stalnih primanja? U ovom slučaju, osiguranje kredita vam može pomoći. Osiguranje kredita donosi sigurnost klijenta kredita i njegove obitelji, mirniju i sigurniju budućnost bez bojazni od neugodnosti, povoljnije premije osiguranja. Ovakva vrsta osiguranja nije obavezna, iako se ona nudi svakome klijentu koji ima potrebu za podizanjem kredita.

Svako osiguranje dolazi u određenom paketu koji je prilagođen određenoj vrsti kredita. Da li se osiguranje može prilagoditi klijentu? Može. Kako bi odabrali najbolje osiguranje za svoji kredit i sebe, potrebno je zatražiti savjet bankara ili financijskog stručnjaka. Svako osiguranje je posebno po svojim karakteristikama, veličini paketa, prednostima, trajanju i premijama. Ukoliko razmišljate o osiguranju kredita, tada možete pogledati kakve ponude se nude po različitim bankama. Da li je moguće dogovoriti naknadno osiguranje ikako ste već uzeli kredit? Naravno. Bitno je samo doći u banku i zatražiti promjenu i odabrati osiguranje.

Tagovi:

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kada je u pitanju pitanje Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?, postoji nekoliko ključnih koraka koje morate poduzeti kako biste osigurali da vaš proces apliciranja bude što efikasniji i uspješniji.