Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koja je najbolja bankovna kartica za djecu?

Koja je najbolja bankovna kartica za djecu?

Bankovna kartica za djecu

S obzirom na današnji ubrzani način života korištenje stvari kao što je bankovna kartica postala je svakodnevica. Svi se sjećamo kako smo kao klinci, svako jutro molili roditelje ujutro za džeparac kako bi na školskom odmoru kupili svoj najdraži sendvič ili slasticu. Često se događalo i da smo zaboravili pitati pa bi posuđivali od prijatelja ili bi skupljali lipice u stanu jer su roditelji otišli na posao prije nego su nam dali džeparac za školu. Nerijetko se dešavalo i da netko od djece izgubi novac na izletu sa školom. Možda je pak bilo potrebno uplatiti novce za izlet do određenog dana ili skupiti novce za poklon razrednici ili razredniku, a na to smo totalno zaboravili i novci su ostali doma. Takvi dani sada su iza nas. Naime, većina banaka tj. kreditni institucija sada u ponudi ima račune za djecu te je bankovna kartica vrlo lako dostupna za svakoga uz povoljne uvjete.

Bankovna kartica za djecu – kako je nabaviti?

Bankovna kartica za djecu danas je prisutna u ponudi većine banaka na tržištu u Republici Hrvatskoj. Radi se o posebnom računu koji u banci otvara djetetov roditelj, skrbnik ili zakonski zastupnik, a račun glasi na djetetovo ime. Uvjet za otvaranje računa je da je dijete mlađe od 18. godina te sve što je potrebno priložiti zahtjevu je osobna iskaznica roditelja, skrbnika ili zakonskog zastupnika, OIB, rodni list djeteta te OIB djeteta. Bankovna kartica olakšat će upravljanje novcem kada je u pitanju dijete, vođenje evidencije potrošnje, ali će i omogućiti djetetu stvaranje financijske pismenosti još u ranoj dobi. S obzirom na dostupnost ove usluge kod više banaka, prilikom odabira potrebno je obratiti pažnju na uvjete i pogodnosti koje određena banka nudi u vezi s otvaranjem dječjeg računa počevši od same naknade za vođenje računa pa sve do dodatnih pogodnosti poput podizanja namjenskih kredita za znanje, sport i obrazovanje ili uzimanja pozajmice.

Bankovna kartica za djecu – koju banku odabrati?

Kao što smo to već spomenuli, bankovna kartica za djecu vrlo je korisna kako djetetu zbog stjecanja financijske pismenosti tako i za roditelje radi olakšanog upravljanja novcem. Kada se bira banka prvenstveno je potrebno uzeti u obzir da li se naplaćuje naknada za otvaranje dječjeg računa te koje se sve usluge nude u sklopu računa. Iako je u većini banaka vođenje računa besplatno, sadržaj paketa se razlikuje. Tako otvaranje računa negdje podrazumijeva internet bankarstvo i mogućnost držanja novca u svim valutama dok je kod određenih banaka usluga ograničena. Također, neke banke imaju povoljnije kamatne stope na štednju po dječjem računu. Uplate su negdje uvjetovane uplatom na šalteru dok je kod određenih banaka omogućeno internet bankarstvo. U nekim kreditnim institucijama nude se i dodatne pogodnosti vezane uz dječji račun kao što je ugovaranje kredita u svrhu sporta, obrazovanja i putovanja. Dakle, ponuda je raznolika, a o potrebama vas i vašeg djeteta ovisi koja je bankovna kartica najbolja za vas.

Tagovi:

4 glavne prednosti internetskog bankarstva

4 glavne prednosti internetskog bankarstva

Internet bankarstvo je jedan od mnogobrojnih financijskih servisa koje danas nude gotovo sve banke na svijetu. Ono omogućuje korisnicima pristup računima putem interneta te je moguće obavljati mnoge s