Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako odabrati pravu banku i izbjeći skupe naknade

Kako odabrati pravu banku i izbjeći skupe naknade

Kako izbjeći skupe naknade?

Briga oko novca jedna jedna je od onih stvari koje nas sve povezuju. Bilo da ste više ili manje opterećeni brigom oko financija, činjenica je da nam je novac svima potreban u svakodnevnome životu, a danas ga je sve teže zaraditi i čak zadržati. Svijet se posljednjih nekoliko godina nalazi u turbulentnom razdoblju koje se očituje kroz ratove, pandemije, ekonomske krize i druge nedaće. Svi ovi problemi reflektiraju se i na našim svakodnevnim životima čak iako se možda ne događaju u tolikoj mjeri baš kod nas. Svi smo na ovaj ili onaj način povezani, a neku krizu u susjedstvu možemo i te kako osjetiti preko porasta cijena kod nas. Na žalost, sve ovo dovodi do opće inflacije jer nam vrijednost novca sve više pada. Prilikom manjka financijskih sredstava, ljudi se često okreću bankama za kredite ili pozajmice no danas imate puno banaka na izboru pa je dobro znati kako izbjeći skupe naknade. U ovome tekstu ćemo vam otkriti gdje su najniže naknade.

Povoljne naknade za kredit

Krediti i pozajmice se danas reklamiraju na svakome koraku. Bilo da gledate televiziju, surfate internetom ili čak šećete ulicom, dobra je šansa da ćete naletjeti na neku reklamu za kredite. Količina izbora koju imate danas višestruko se umnožila u posljednjih nekoliko godina. Veći izbor je zapravo dobra stvar jer više opcija znači veću kompeticiju među financijskim institucijama radi koje su svi primorani poboljšati uvjete i smanjiti naknade kako bi ostali relevantni. Mana ovolikog izbora je naravno u tome što ponekad može biti teško odabrati pravu banku za vaše potrebe. No zato smo mi ovdje da vam pomognemo. Za početak trebate biti svjesni koje su vaše potrebe. Treba li vam neki veći namjenski kredit kao što je to primjerice stambeni ili vam je potreban neki novac u čim kraćem roku koji ne morate pravdati? Ako vam treba namjenski kredit, klasične banke su i dalje najbolji izbor za vas jer sve nude slične naknade za svoje usluge, a uvjeti im postaju sve bolji što više usluga koristite kod njih.

Brzi krediti uz najniže naknade

Banke danas funkcioniraju na sličan način kao i telekomunikacijske kompanije u smislu da će vam dati tim bolju ponudu što više njihovih opcija koristite. Primjerice, naknade za kredit će vam biti manje ako istu banku koristite za dobivanje plaće, otvaranje štednje i vođenje tekućeg računa. Ono što je i dan danas mana je to što dobivanje kredita traje pretjerano dugo. Čak ako ste i njihov dugogodišnji korisnik, za odobravanje kredita će vam biti potrebno nabavljanje brdo papirologije i cijeli proces može trajati mjesecima. Ako ste u situaciji da vam treba brzi novac uz povoljne naknade, bolja opcija za vas bi mogli biti brzi krediti koji se mogu ostvariti preko interneta. Radi se o modernoj usluzi koja sve više prometa preuzima od klasičnih banaka. Naime, svatko se može prijaviti za brze kredite jer sve što vam treba je izvor mjesečnih primanja. Za kredit se možete prijaviti već danas, a novac sjeda na vaš račun u manje od 24 sata.

Tagovi:

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kada je u pitanju pitanje Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?, postoji nekoliko ključnih koraka koje morate poduzeti kako biste osigurali da vaš proces apliciranja bude što efikasniji i uspješniji.