Neptun u znakovima zodijaka

Neptun u znakovima zodijaka

Neptun u znakovima zodijaka, utjecaj Neptuna

Prema mitologiji, Neptun je bog mora te podmorja. Uzrokuje velike i razorne potrese koje izaziva sa trozupcem koji je uvijek uz njega. Sa braćom Jupiterom i Plutonom odlučio je podijeliti vladavinu nad Svemirom. Njegov simbol je duboko more, tajanstvene i nedokučive dubine koje kriju mnoge tajne. U astrološkom svijetu, Neptun je odgovoran za ljudsku intuiciji, psihičke sposobnosti koje osoba krije, svijetom mašte. Vlada glazbom, igrom, poezijom, glumom te finim umjetnostima. Neptun u znakovima zodijaka može predstavljati idealizam, spiritualnost, mističnost, konfuznost. Glavna karakteristika navedenog planeta je zbunjivanje i obmana.

Neptun u znakovima zodijaka se pokazuje kao najmoćniji planet u znaku Riba, znaka koji je poznat po emotivnosti i razvijenoj mašti, te ljubavi prema umjetnosti. Danas astrolozi smatraju kako je Neptun zaštitnik umjetnika, davatelja i onih koji imaju sklonost nadahnuti svijet oko sebe. Prema astrologiji, Neptun je odgovoran za sljedeće: Snove, inspiraciju, fantaziju, magiju, okultizam, intuiciju, ideale, vjeru, putovanja, more, tajne, zagonetke. Pod utjecajima navedenog planeta nastaju remek djela u svijetu umjetnosti, dolazi do humanističkih učenja, stvaraju se knjige koje mijenjaju povijest. Glavna snaga Neptuna je vjera, vjera u sebe ili bilo što drugo. Ako je utjecaj navedenog planeta dovoljno jak u određenom znaku, ta osoba može pomicati granice mogućeg.

Neptun u znakovima zodijaka, za što je odgovoran Neptun?

Neptun u znakovima zodijaka može biti materijalan i idealan. On simbolizira snove i fantazije koje mogu puno toga otkriti. Energija navedenog planeta omogućuje pojedincu da pogleda van svojih sigurnih granica i da zaviri u viši svijet. Pod njegovim utjecajima nalaze se osobe koje su kreativne, književnici, glazbenici, umjetnici i vidovnjaci. Koja su svojstva Neptuna? Ovaj planet poziva na rušenje granica i na pogled izvan kutije. Njegov utjecaj će pojačati osjetljivost osobe, unijet će osobu u svijet iluzija te fantazija, promijenit će pogled na vjeru, pomoći će u postizanju više svijesti.

Neptun se vječno bori kako bi shvatio tajne te misterije svemira, kako bi naučio ono što je drugima neshvatljivo. Neptun u znakovima zodijaka može donijeti i strahove te sumnje, budi osjetljivu te emocionalnu stranu. Ponekad se može činiti da će ovakve osobe biti odsječene od realnog svijeta, izgledat će kao da ne vole biti u realnosti već u svijetu mašte. Zanima vas kako Neptun utječe na vaš znak? Astrofon21 vam jednostavnim uvidom u horoskopski znak ili karte može dati željeni odgovor.

Neptun u znakovima zodijaka, Neptun u astrologiji

Neptun u jednom horoskopskom znaku može boraviti od 12 pa sve do 15 godina. U Ribama, čiji je glavni planet, Neptun će boraviti od 2010 do 2025 godine – što nam donosi rođenje osoba koje će imati razvijenu osjećajnosti i željet će uživati u stvaralaštvu. Pretpostavlja se kako će svijetu u navedenom periodu doživjeti naviše laži i obmana. Što predstavlja Neptun u znakovima zodijaka? U znaku Vodenjaka, Neptun je bio prisutan od 1998 do 2010 godine, u ovom periodu rodile su se osobe koje će razumjeti povijest, biti će originalne te kreativne.

U znaku Jarca, Neptun je bio prisutan od 1984 do 1998 godine, rodile su se osobe koje su orijentirane na filozofiju, umjetnost i religiju. Riječ je o ambicioznim i samostalnim pojedincima. U znaku Strijelca, Neptun je bio prisutan od 1970 do 1984 godine, rodile su se osobe koje imaju egoističnu crtu koje daju nepromišljene odgovore. Riječ je o sebičnim osobama koje ne prihvaćaju tuđe. U znaku Škorpiona, Neptun je bio prisutan od 1957 do 1970 godine, rodile su se osobe koje vole tajanstveno te nepoznato, fokusirane su na svoje osjećaje. Riječ je o osobama koje imaju neodoljivu privlačnost i koje imaju avanturistički duh.

U znaku Vage, Neptun je bio prisutan od 1942 do 1957 godine, rodile su se osobe koje imaju emotivnu i idealističku crtu. Riječ je o osobama koje žele pomagati i žele raditi promjene. U znaku Djevice, Neptun je bio prisutan od 1929 do 1943 godine, rodile su se osobe koje imaju drugačije vizije o poslovanju. Riječ je o osobama koje ispunjenje pronalaze u poslu. U znaku Lava, Neptun je bio prisutan od 1915 do 1929 godine, rodile su se osobe željne vladavine i drame. Riječ je o osobama koje žele da je sve po njihovom. U znaku Raka, Neptun je bio prisutan od 1901 do 1915 godine, rodile su se osobe sa snažnom ljubavlju prema domovini te obitelji. Riječ je o osobama koje su težile povezanosti i zajedništvu.

U znaku Blizanca, Neptun je bio prisutan od 1889 do 1901 godine, rodile su se osobe koje teže iskustvima i novim spoznajama. Riječ je o osobama koje su maštovite i veoma mudre. U znaku Ovna, Neptun će biti prisutan od 2025 do 2040 godine, rodit će se osobe koje će imati društvenu i mističnu viziju za povezivanjem. Riječ je o osobama koje će agresivno kontrolirati svijet oko sebe. Neptun je u sukobu sa znakom Bika gdje će se on nalaziti od 2041 do 2054 godine, rodit će se osobe koje su zaljubljeni u prirodu, opasnost i tajnovitost. Riječ je o osobama koje će izlaziti iz komforne zone. Neptun u znakovima zodijaka donosi različite, ali slične karakteristike koje će se manifestirati na drugačiji način.

Tagovi:

Kako očistiti pločice u kuhinji

Kako očistiti pločice u kuhinji

Keramičke pločice u kuhinji gotovo su nezaobilazan element. Pločice kao takve odlična su podloga u bilo kojoj prostoriji u kojoj se barata s vodom, pa tako i u kuhinji, bilo da se radi o vodi koja se

Kako izvaditi međunarodnu vozačku dozvolu

Kako izvaditi međunarodnu vozačku dozvolu

Međunarodna vozačka dozvola se može opisati kao međunarodno priznat prijevod Vaše hrvatske vozačke dozvole koja će se u inozemstvu koristiti uz originalnu hrvatsku vozačku. Vozačka dozvola se može pre

Kako je nastala guinnessova knjiga rekorda

Kako je nastala guinnessova knjiga rekorda

Guinnessova knjiga rekorda, jedna od najpopularnijih knjiga na svijetu koja već dugi niz godina postoji. Ne postoji čovjek na ovome svijetu koji nije barem jednom u svom životu pročitao neki zanimljiv