Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:29
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako zaraditi na konverziji valuta

Kako zaraditi na konverziji valuta

Konverzija valuta donosi određenu zaradu

Konverzija valuta je pojam koji često čujemo u zadnje vrijeme, a sve zahvaljujući prelasku s kune na euro. Iako tek sada počinjemo dobivati uvid u to kako funkcionira novac u mjenjačnicama. Da li ste znali da oduvijek postoji mogućnost zarade preko konverzije novaca? Postavlja se pitanje kako? Krenimo od osnovnih pojmova. Tečaj se opisuje kao omjer vrijednosti valute pojedine zemlje i vrijednost valute neke druge zemlje. U Hrvatskoj se odavno prati tečaj kretanja Eura (koji je uskoro i naša valuta), kao i tečaj Američkog dolara. Ove dvije valute slove kao dvije najpoznatije i najlikvidnije. Važno je napomenuti i Švicarski franak, Japanski jen, Britansku funtu i Australski te Kanadski dolar.

Tečajne liste će se formirati u skladu s trenutnom vrijednošću određenih valuta na svjetskom tržištu financija. Svaka mjenjačnica i financijska institucija ima pavo prema svojim potrebama formirati vlastitu tečajnu listu. Što je onda konverzija valuta? Riječ je o direktnom transferu iz jedne valute u drugu. Kako zaraditi preko nje? Tečajna lista se oblikuje prema potražnji za određenom valutom. Kada je potražnja za valutom velika, i njena vrijednost je veća. Ukoliko vam je novac potreban odmah i nemate vremena čekati dodatnu zaradu, tada su hitri krediti vaš najbolji odabir. Riječ je o najpovoljnijim brzim, nenamjenskim kreditima koje možete iskoristiti za bilo kakve troškove.

Konverzija valuta i kako zaraditi na promjeni iz kune u euro?

Ono što se trenutno događa na Hrvatskom financijskom tržištu je zakon ponude i potražnje. Da li u ovom slučaju konverzija valuta donosi određeni profit? Odgovor je da. Kako zaraditi na promjeni kuna u euro? Ako doma imate eure koje ne planirate iskoristiti do Nove godine, tada na njima možete zaraditi nešto novaca ako ih promijenite u kune u mjenjačnici. Pitate se kako je to sad moguće? Moguće je jer je situacija u hrvatskim mjenjačnicama trenutno takva da je kupovni te prodajni tečaj za euro i kunu iznad srednjeg tečaja. Možemo zapravo reći kako je došlo do pravog školskog primjera gdje se odvija scenarij zakona ponude i potražnje.

Kako i koliko možemo zaraditi? Ukoliko ste pri vremenu i ako imate recimo 1000 eura u novcima koje nećete iskoristiti do Nove godine, tada se možete zaputiti u mjenjačnicu i kupiti kune. U povratu ćete dobiti 7600 kuna koje ćete položiti na svoj račun u banci gdje će se one automatski 1.1.2023 konvertirati u eure prema fiksnom tečaju. U primjeru to izgleda ovako, fiksni tečaj iznosi 7,5345 što znači da je vaš ukupni iznos na računu 1008,69 eura. Konverzija valuta vam je omogućila zaradu od 8,69 eura/65,50 kuna. U nekim mjenjačnicama je kupovni tečaj do 7,65, što nam daje do znanja da je zarada na 1000 eura nešto veća od 15 eura.

Konverzija valuta i kako zaraditi u mjenjačnicama?

Da bi zaradili novac mjenjačnicama, potrebno je određeno znanje u svijetu financija. Trenutni scenarij u Hrvatskoj je zaintrigirao mnoge, no važno je naglasiti da se u mjenjačnicama može zaraditi i van sada popularnog prijelaza s kune na euro. Kako konverzija valuta donosi zaradu? Kako bi ostvarili određenu zaradu, morate pomno pratiti tečajne liste i čitati razna predviđanja koja dolaze sa strane financijskih stručnjaka. Sigurno se sjećate kako su ljudi pohrlili u mjenjačnice prije nego je Švicarski franak naglo porastao.

Važno je pronaći mjenjačnicu koja ne uzima proviziju i koja nudi najpovoljniji tečaj na tržištu. U ovakvim mjenjačnicama možete ostvariti ili uštedjeti dosta novaca, pogotovo ako je riječ o povećoj svoti koja se prebacuje. Na što pripaziti? Konverzija valuta može donijeti zaradu, no potrebno je biti jako pažljiv pri samom odabiru valute. Svjetsko tržište valuta nam je više puta dalo do znanja kako ono zna jako oscilirati. Valuta koja je danas najpopularnija već sutra može naglo pasti na tečajnoj listi. Detaljno se informirajte prije promjene novaca i po potrebi zatražite savjet stručnjaka.

Tagovi:

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kada je u pitanju pitanje Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?, postoji nekoliko ključnih koraka koje morate poduzeti kako biste osigurali da vaš proces apliciranja bude što efikasniji i uspješniji.