Kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu

Kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu

Kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu i na što obratiti pozornost

Ljudski odnosi su vječito kompleksna tema puna zavrzlama i nepoznanica. Svaka osoba ima neke svoje specifičnosti pa su isto tako i veze sa nekim detaljima jedinstvene svaka za sebe. No unatoč različitim detaljima kod svakog odnosa, postoje ipak neke univerzalne sličnosti koje se mogu maltene na svakoga primijeniti. To se podjednako odnosi i na dobre i na loše strane svake veze, a u ovome tekstu ćemo razmotriti kako prepoznati neke loše znakove. Osnova svake veze, bilo ljubavne ili prijateljske, je povjerenje. Upravo zato se prevara tog povjerenja smatra najvećom mogućom izdajom, a ona je posebice teška ako se dogodi u obliku varanja bračnog druga. Radi straha od prevare se mnoge žene pitaju kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu. Postoje li neki univerzalni znakovi po kojima se može raspoznati takvo ponašanje u vezi? Koliko god to bila teška situacija, uvijek je bolje znati pa reagirati sukladno nego da vam varanje ostane iza leđa. U ovome tekstu ćemo pojasniti kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu.

Kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu i kakve rutine ima

Brak je spona između dvije osobe koja je učvršćena međusobnim povjerenjem i ljubavlju. Na žalost, visok postotak brakova jednostavno ne završava sretnim ishodom jer ljudi stupaju u brak radi krivih razloga ili pak ne rade na svom odnosu kad se krenu javljati prvi problemi. Jedan od razloga zašto se mnogi brakovi raspadaju je upravo varanje. Radi se ultimativnom obliku izdaje, a mnoge zanima kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu. Jednostavan odgovor je da će se u startu vidjeti promjena u odnosu prema vama ili u životnim rutinama koje ima. Primjerice, ako ste primijetili da vam je muž u zadnje vrijeme krenuo ići u teretanu ili je počeo eksperimentirati sa frizurom ili izgledom, a da to prije nije radio, postoji dobra šansa da pokušava impresionirati drugu ili je već potajice u vezi s njom. Odmak od bilo kakve rutine može biti znak za sumnju ako pokušavate otkriti kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu.

Kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu i kako saznati istinu

Bitno je napomenuti da ne mora svaka promjena u ponašanju biti automatski razlog za brigu ali ako se naniže nekoliko stvari u kratkome vremenu, to je siguran znak da se nešto događa u životu vašega muža. Primjerice, ako je krenuo sve više vremena provoditi na poslu ili odlazi na piće s kolegama nakon posla to može biti dobar znak da ulaže svoje vrijeme u neku drugu. Naravno, nema ništa loše u druženju s kolegama ili povremenom ostajanju dulje na poslu no ako je to ponašanje iznenadna promjena dobro je obratiti pozornost na to. Kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu može se također odraziti u seksualnosti. Muškarac koji vas vara možda odjednom neće više imati seksualnog interesa za vas. S druge strane, može se dogoditi i obrnuti efekt da želi čim više biti seksualno aktivan radi veće proizvodnje testosterona. Ne postoji jedan siguran znak kako se ponaša muž koji ima ljubavnicu te je stoga najbolje iskreno razgovarati te objektivno razmotriti stanje vaše veze.

Tagovi: