Kako pristojno odbiti dečka

Kako pristojno odbiti dečka

Kako pristojno odbiti dečka bez da se uvrijedi

Često se pitamo kako pristojno odbiti dečka te nas to dovodi u neugodnu situaciju. Bitna stavka kod ovog pitanja je da se ne smije odugovlačiti i možda svog partnera ne držati u neizvjesnosti već pristupiti iskreno. Ako nekome dajemo lažnu nadu to može dovesti do još većih problema. Možda jedan od boljih savjeta po pitanju kako pristojno odbiti dečka je da u razgovoru više kritiziramo sami sebe. Na taj način partner može biti manje opterećen i neće se osjećati krivo.

Vrlo je bitno ne biti grub te treba vrlo pažljivo birati riječi u ovakvim situacijama. Dobar savjet je naravno pohvala osobi koju trebamo odbiti. “Ti si super ali trenutno nisam spremna za vezu” ili “Puno drugih cura će uživati u vezi s tobom” i razni drugi primjeri koji su pristupačni, a ne uvredljivi i grubi su jako dobar način za odbijanje osobe. Naravno reakcija će uvijek ovisiti o samoj osobi koja je odbijena jer nismo svi isti.

Kako pristojno odbiti dečka i koji načini nisu dobri

Kako pristojno odbiti dečka a da ga pritom ne uvrijedimo možete postići na gore navedeni način, a kako pristojno odbiti dečka i koji načini nisu dobri je još važnije pitanje. Ako odbijemo dečka na loš i grub način to nas može dovesti u još goru situaciju. Ako se osobi daje lažna nada bez bilo kakve mogućnosti odnosa to će situaciju jako pogoršati. Muškarac koji bi trebao biti odbijen će se još više truditi te će još i više biti razočaran kasnije. Ako nekome kažemo da nam se sviđa već samim time ste puno pogriješili. Bitno je biti direktan pa možda i ubaciti koju laž kako bi olakšali osobi koju želimo odbiti.

Možda je dobar savjet da treba bitni hladne glave i ne uzimati k srcu ovakve događaje. Ako ste emotivni i ako vam je žao osobe to definitivno nije način i odgovor na ovo pitanje. Sa takvim ponašanjem i emocijama ćete se samo dovesti u još veći problem.

Kako pristojno odbiti dečka definicija odnosa

Kako pristojno odbiti dečka je tema o kojoj se može puno raspravljati. Netko će reći jedno a netko skroz drugo rješenje. Svi smo različiti i svi će imati drugačiju reakciju. Možda je jedna od bitnijih stvari po pitanju “Kako pristojno odbiti dečka” sama definicija odnosa.

Vrlo bitno je odmah definirati odnos. Ako je osoba koju trebate odbiti netko tko je poznat i netko tko vam je jako blizak ili je to ipak osoba koja vam je u potpunosti nepoznata, metode odbijanja se mogu puno razlikovati.

Ako je u pitanju nepoznata osoba i laži vas mogu izvući iz neugodne situacije. Laži poput “zauzeta sam” je mogli bismo reći vrlo učinkovita. S druge strane, ako je u pitanju netko s kim ste veoma bliski tu se situacija može jako zakomplicirati. U takvoj situaciji vrlo je bitno biti iskren i naravno što blaži. Možda je moguće upotrijebiti i koju sitnu laž ali u tom slučaju se osoba može i vrlo lako povrijediti.

Tagovi: