Kako povezati twitter s facebook računom

Kako povezati twitter s facebook računom

Kako povezati twitter s facebook računom i istovremeno postati objave na obje mreže

Ako je digitalizacijom moguće skoro sve povezati i umrežiti nema nikakvih prepreka na da spojite dvije mreže. Blogere i vlasnike internetskih portala najviše zanima kako povezati twitter s facebook računom i istovremeno postati objave na obje mreže jer je to velika ušteda vremena. Za povezivanje trebate biti registrirani i ulogirani na obje mreže i slijediti korake potrebne za povezivanje koje je nužno za automatsko postanje željenih ili izabranih postova na Twitteru i Facebooku istovremeno.

Ulogirajte se na svoj facebook profil, pritisnite gornji desni gumb (settings), otvorite postavke svog facebook računa i idite na pratitelje (followers), uključite praćenje (turn on follow) i pola posla ste obavili. Kako povezati twitter s facebook računom morate određene radnje koje slijede. Kliknite na opciju poveži twitter korisnički račun (link my profile to twitter), sustav će vas tražiti da upišete svoje korisničko ime i lozinku na vašem twitter računu (authorise facebook to use your account) i povezali ste svoje račune na obje mreže.

Kako povezati twitter s facebook računom i što još trebate znati

Na internetu se sve može aktivirati, ali i mijenjati pa i otkazati. Osim što ste naučili kako povezati twitter s facebook računom i što još trebate znati naučit ćete u hodu. Kod automatskog dijeljenja sadržaja na obje mreže morate znati da se samo javne objave pojavljuju na obje mreže. No, vi možete filtrirati sadržaje i odrediti koje objave želite dijeliti, da li samo fotografije, priče, neke druge poveznice, vi birate što, kako, koliko i gdje.

Na Twitteru isto povezivanje možete napraviti preko TweetDecka i to je besplatna internetska aplikacija pomoću koje možete postati objave sa Twittera na facebook, ali ne možete činiti ništa drugo. Kako povezati twitter s facebook računom malo je drugačiji postupak, jer morate otvoriti novi račun na TwiterDecku za sinkronizaciju oba računa u povezivanju. Kroz postavke novog računa ćete doći do povezivanja i moći ćete objave sa Twittera objavljivati na svojoj osobnoj stranici, ali i na ostalim facebook stranicama na kojima ste administrator.

Kako povezati twitter s facebook računom i objave s TwiterDecka

Malo drugačije idu objave s Twittera na facebook, naime, možete odrediti da li želite da te objave budu javne ili samo za vas. Kako povezati twitter s facebook računom i objave s TwitterDecka u postavkama ćete urediti na kojim sve stranicama želite te objave. Konfiguriranje i sinkronizacija obje mreže vam omogućuju slanje kroz opciju “dodaj gumb” će stvoriti dodatni stupac na TwitterDecku za facebook s kojim ste sada povezani pa možete pratiti koje objave ste podijelili.

Digitalni svijet se sve više umrežava, pa nije nikakvo čudo da su dvije najpopularnije mreže pokazale volju i našle načina da vam omoguće da svoje objave možete automatski postati istovremeno na obje mreže. Kako povezati twitter s facebook računom i na kojoj mreži ćete napraviti povezivanje vi birate. Neki se povezuju s Facebooka sa Twitterom, neki sa TwitterDecka sa Facebookom, a krajnji rezultat za vas je isti, možete istovremeno, iste postove objavljivati na obje mreže automatski.

Tagovi:

Kako se automobil pokreće

Kako se automobil pokreće

Svakodnevno smo okruženi automobilima u prometu te mnogi od nas i sami koriste automobil kako bi došli od jednog mjesta do drugog. Iako automobile u pokretu vidimo posvuda, rijetko kada se zapitamo ka

Kako blokirati kontakt na viberu

Kako blokirati kontakt na viberu

U današnjem modernom dobu, mi smo sada postali povezaniji nego ikada prije do sada u povijesti čovječanstva. Tokom zadnjih 20-ak godina su se razvili mobiteli, internet, laptopi i tableti, te razne dr