Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako povećati svoju ušteđevinu

Kako povećati svoju ušteđevinu

Kako se može povećati ušteđevina?

Mnogi od nas se mučimo sa štednjom novca, tako da niste vi jedini. Nije ni čudo, jer u zadnjih desetak godina su troškovi jako poskočili, dok su nam plaće ostale relativno iste, stoga nas ne čudi što je mnogima pojam ušteđevina veoma strana. No, unatoč k tome, i dalje se može napraviti dobra ušteđevina. Uvijek je dobro imati ušteđevinu novca sa strane ako vam se zalomi neki neočekivani trošak, no ako se i dogodi, uvijek se možete osloniti na hitri kredit. Hitri krediti su vam krediti koji se mogu veoma brzo, jednostavno i sigurno ugovoriti preko kreditne kuće. Na njihovoj web stranici možete si odabrati hitri kredit prema vašim potrebama i mogućnostima. Tokom ugovaranja kredita neće vam trebati puno papirologije, te ujedno njihovi su vam krediti dostupni za sve građane bez obzira na uvjete. U samo par koraka možete doći do kredita, i nakon odobrenja će vam odmah isplatiti novac na vaš račun.

Ušteđevina i kako uštedjeti

Kako bi se napravila ušteđevina novca, vrlo je bitno da napravite neke značajne promjene. U ovom dijelu članka ćemo vam otkriti nekoliko trikova i savjeta kako možete uštedjeti novac.

1. Ukoliko želite da se vaša ušteđevina novca poveća, bitno je početi voditi evidenciju vaših potrošačkih navika. Možete pronaći razne aplikacije koje vam mogu pomoći kod praćenja gdje vaš novac sve ide, i na taj način možete početi regulirat svoju potrošnju.

2. Također, ako često kupujete online, dobro vam je deinstalirati aplikacije preko kojih često kupujete, te se maknuti sa pretplatnih lista trgovina kako vas ne bi natjerale da potrošite novac.

3. Sljedeći savjet vam je smanjiti vašu potrošnju, odnosno da odrežete sve nepotrebne troškove, kao što su to pretplate koje ne koriste, na primjer pretplata za streaming usluge ili pretplate za premium verzije aplikacije za učenje jezika. Ako nemate koristi od toga, odnosno jedva da ga ih i koristite, bolje je otkazati i spremiti si taj novac u džep.

4. Isto tako, ako želite uštedjeti novac, trebate smanjiti izlaske, posebice vikend izlaske u klubove i slično gdje vam novac procuri iz novčanika kao pijesak u pješčanom satu. Ako želite izići van, probajte besplatne ili jeftinije varijante poput odlaska u park, lokalne atrakcije, ili si sami doma napravite zabavu uz minimalne troškove.

Ušteđevina i koje stvari prestati kupovati

5. Sljedeći savjet kako se može vaša ušteđevina povećati je pametnije kupovati namirnice. Mnogi samo uđu u trgovinu bez ikakvog plana, odnosno znaju što trebaju kupiti, no na kraju kupe ono što i nisu planirali, i što im vjerojatno nije ni trebalo. Stoga, bolje vam je napraviti si popis stvari koje vam trebaju i strogo se toga držati. Vidjeti ćete samo ste nesvjesno novca uštedjeli samo kroz ovaj mali trik.

6. Nadovezujući se uz prošli savjet, pokušajte kupovati jeftinije alternative koje su jednako dobre kao i njihove skupe varijante. Mnogi kupuju namirnice primarno zbog samog imena brenda. No, često proizvodi od tih velikih imena budu jako skupe. Ako želite da se vaša ušteđevina poveća, pokušajte kupovati jeftinije varijante, ali naravno, ako su dobre.

7. I zadnji savjet koji će vam dati je da koristite kupone ili akcije kada kupujete stvari. To se odnosi na sve, od kupovine namirnica sve do kupovine odjeće i drugih neprehrambenih stvari.

Tagovi:

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kada je u pitanju pitanje Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?, postoji nekoliko ključnih koraka koje morate poduzeti kako biste osigurali da vaš proces apliciranja bude što efikasniji i uspješniji.