Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako nadoplatiti tele2 račun bonom

Kako nadoplatiti tele2 račun bonom

Kako nadoplatiti tele2 račun bonom i gdje kupiti bon?

Iako su mnogi radi praktičnosti na mobilnoj pretplati, to ne znači da su bonovi zaboravljena stavka. Zapravo, tanka je granica između pretplate i bonova, osobito danas kada možemo pronaći razne tarife koje se mogu koristiti i na pretplati i na bonove. Koja je razlika između pretplate i bonova? Najjednostavnije objašnjeno, pretplata nam nudi neograničene pozive, poruke i surfanje internetom. Ona se plaća na mjesečnoj bazi po odabiru tarife, dok bonove nadopunjujemo ovisno o našim troškovima. Kako nadoplatiti tele2 račun bonom? Svoje stanje preostalih minuta, sms-ova i GB-a možete provjeriti u aplikaciji Telemach-a, ili biranjem *150# i pritiskom na ikonicu za poziv.

Nakon provjere stanja računa znat ćete da li je vrijeme za nadoplatu ili ne. Kako nadoplatiti tele2 račun bonom? Svoji novi tele2 bon možete kupiti u većini trgovina, na benzinskim crpkama, kioscima, pošti ili preko Telemach web stranice. Pri kupnji bona jedino morate znati koji iznos tražite. Tele2, sadašnji Telemach nudi sljedeće opcije: Bon od 2 eura koji ima valjanost 90 dana, bon od 4 eura koji ima valjanost 90 dana, bon od 7 eura koji ima valjanost 90 dana, bon od 15 eura koji ima valjanost 150 dana, bon od 31 euro koji ima valjanost 250 dana.

Kako nadoplatiti tele2 račun bonom i kako izgleda proces ukucavanja bona?

Kupili ste bon i sada se pitate kako ga unijeti? I dok navedeno neće predstavljati problem mnogima, stariji građani znaju imati problema s nadoplatama. Kako nadoplatiti tele2 račun bonom? Najjednostavniji način za nadoplatu bona je utipkati *131* – unijeti 13 znamenkasti broj s bona – pritisnuti # i tipku za uspostavljanje poziva. U samo nekoliko trenutaka od učinjenog zaprimate obavijest kako Vam je račun nadoplaćen s odabranim bonom. Kako nadoplatiti tele2 račun bonom ako želite nekome drugome nadopuniti bon?

Druge tele2 račune možete nadoplatiti na sljedeći način – utipkajte *140* unesite kod s bona* – broj kojemu želite nadoplatiti račun, zatim stisnite # i ikonicu za ostvarivanje poziva. Svoje stanje na tele2 računu možete provjeriti na način da utipkate *130#. Naravno, navedeni operater će Vas upozoriti ukoliko pokušavate napraviti poziv, poruku ili pristup mreži a nemate dovoljno sredstava na računu. Kao osoba na bonove, također možete istražiti i razne opcije tarifa na bonove koji Vam mogu pomoći da maksimalno iskoristite svoji bon.

Kako nadoplatiti tele2 račun bonom i što sve možete sa bonom?

Sada kada znate proces kako nadoplatiti tele2 račun bonom, sigurno se pitate što sve možete s nadoplaćenim bonom? Možete apsolutno sve, no morate voditi brigu o svojoj potrošnji. Kako smanjiti potrošnju i maksimalizirati iskoristivost bona? U slučaju da želite izvući najbolje iz svijeta bonova, tada se preporučuje da razmotrite tarife za bonove. Dosta Vam je pitanja kako nadoplatiti tele2 račun bonom i želite promjenu? Onda možete razmotriti pretplatu. Pretplate, kao i bonovi dolaze u manjem i većem cjenovnom rangu – ovisno o tome što zapravo želite.

Da li možete broj s bona prebaciti na pretplatu? Naravno! Za sve potrebne informacije vezane za bonove ili pretplatu možete se obratiti svojem pružatelju telekomunikacijskih usluga. Ukoliko razmatrate uzimati tarifu na bonove ili tarifu za pretplatu, tada bi Vas savjetovali da navedene ponude provjerite na web stranicama pružatelja usluga. Na Vama je da si odaberete najbolju opciju za komunikaciju i da izvidite što sve možete uz pomoć svojeg bona ili moguće pretplate.
Tagovi: