Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom slanjem sms poruke

Ukoliko imate mobilnu liniju na bon i pitate se kako nadoplatiti t mobile račun bonom to se može učiniti slanjem besplatne poruke na broj 13220 uz prethodno kupljeni bon u trgovini, kiosku ili na benzinskoj postaji. Na navedeni broj poslat ćete poruku koja će u sebi sadržavati 14-znamenkasti kod, zatim #, broj korisnika čini bon želite nadoplatiti, zatim #, te možete u poruci dodati tekst koji nije obavezan koji će biti proslijeđen osobi čiji ste bon upravo nadoplatili ovim putem.

Ovo je jedna od načina kako nadoplatiti t mobile račun bonom da vam pri tome pomogne osoba koja će sa svoje druge linije poslati bon za vaš broj što je prikladno ukoliko niste na istom mjestu, a vi trenutno nemate novaca kod sebe da si kupite bon.

Ovakvim putem to može učiniti druga osoba bez obzira da li je njegova mobilna linija na pretplatu ili isto na bon kao i vaša. Ovo je samo jedna od mogućnosti nadoplate bona.

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom uz pretplatnički račun

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom uz pomoć drugog pretplatničkog broja te će na taj način biti izbjegnuto da ta osoba umjesto vas kupuje bon u trgovini, već direktno tereti svoj pretplatnički račun. Najveći iznos bona koji se ovim putem može nadoplatiti je 30 eura, a najmanji je 4 eura.

Postupak je nešto duži nego da odmah unesete 14-znamenkasti kod, te je potrebno razmijeniti nekoliko poruka. Prvu poruku kojom želite kao pretplatnik nadoplatiti bon ćete poslati na broj 13240 u kojoj ćete napisati iznos koji želite nadoplatiti putem svoje pretplate, zatim #broj telefona za nadoplatu bona #, te unijeti poruku koja će stići na broj korisnika kojem nadopunjujete bon.

Nakon toga će vam stići poruka za odabir načina plaćanja, pa ćete odabrati broj 2 kojim se tereti vaš pretplatnički broj, pa poruka kojoj odabirete da li je to jednokratna nadoplata ili nadoplata koja će se ponavljati jednom, dva ili tri mjeseca, potvrda sms-om da želite nadoplatiti bon. Na kraju će vam stići poruka daj je transakcija uspješno obavljena.

Osobi kojoj ste nadoplatili bon stići će sms poruka da je određeni iznos nadoplaćen sa naznakom broja s kojeg je nadoplaćen. Ovo je malo duži način kako nadoplatiti t mobile račun bonom, no ne i za korisnika nadoplaćenog bona.

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom unosom koda ili preko weba

Unos 14-znamenkastog koda je najjednostavniji način kako nadoplatiti t mobile račun bonom ukoliko imate novaca i ne treba van ničija financijska pomoć kao kod nadoplate uz pomoć pretplatničkog broja, ili da vam netko drugi nadoplati bon sms porukom na bazi kupljenog bona.

Postupak je vrlo jednostavan kupite bon sa kodom u trgovini ili drugom prodajnom mjestu gdje prodaju t mobile bonove, te unesite 14-znamenkasti kod i obnovite sami svoj račun. Ukoliko niste sigurni kako to napraviti uvijek možete besplatno kontaktirati korisničku službu koja će vam objasniti korake za nadoplatu bona unosom 14-znamenkastog koda.

No, postoji još jedan način kako nadoplatiti t mobile račun bonom, a to je putem službene web stranice t mobile na kojoj također možete nadoplatiti svoj bon odabirom opcije nadoplati bon u određenom iznosu uz plaćanje nekom od kreditnih kartica ili bankovnom karticom. Pogodnost nadoplate putem weba su dodatni besplatni MB koji ovakvom nadoplatom bona ostvarujete na svoj mobilni račun.

Tagovi:

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kada je u pitanju pitanje Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?, postoji nekoliko ključnih koraka koje morate poduzeti kako biste osigurali da vaš proces apliciranja bude što efikasniji i uspješniji.