Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:57
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom slanjem sms poruke

Ukoliko imate mobilnu liniju na bon i pitate se kako nadoplatiti t mobile račun bonom to se može učiniti slanjem besplatne poruke na broj 13220 uz prethodno kupljeni bon u trgovini, kiosku ili na benzinskoj postaji. Na navedeni broj poslat ćete poruku koja će u sebi sadržavati 14-znamenkasti kod, zatim #, broj korisnika čini bon želite nadoplatiti, zatim #, te možete u poruci dodati tekst koji nije obavezan koji će biti proslijeđen osobi čiji ste bon upravo nadoplatili ovim putem.

Ovo je jedna od načina kako nadoplatiti t mobile račun bonom da vam pri tome pomogne osoba koja će sa svoje druge linije poslati bon za vaš broj što je prikladno ukoliko niste na istom mjestu, a vi trenutno nemate novaca kod sebe da si kupite bon.

Ovakvim putem to može učiniti druga osoba bez obzira da li je njegova mobilna linija na pretplatu ili isto na bon kao i vaša. Ovo je samo jedna od mogućnosti nadoplate bona.

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom uz pretplatnički račun

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom uz pomoć drugog pretplatničkog broja te će na taj način biti izbjegnuto da ta osoba umjesto vas kupuje bon u trgovini, već direktno tereti svoj pretplatnički račun. Najveći iznos bona koji se ovim putem može nadoplatiti je 220 kuna, a najmanji je 27,5 kuna.

Postupak je nešto duži nego da odmah unesete 14-znamenkasti kod, te je potrebno razmijeniti nekoliko poruka. Prvu poruku kojom želite kao pretplatnik nadoplatiti bon ćete poslati na broj 13240 u kojoj ćete napisati iznos koji želite nadoplatiti putem svoje pretplate, zatim #broj telefona za nadoplatu bona #, te unijeti poruku koja će stići na broj korisnika kojem nadopunjujete bon.

Nakon toga će vam stići poruka za odabir načina plaćanja, pa ćete odabrati broj 2 kojim se tereti vaš pretplatnički broj, pa poruka kojoj odabirete da li je to jednokratna nadoplata ili nadoplata koja će se ponavljati jednom, dva ili tri mjeseca, potvrda sms-om da želite nadoplatiti bon. Na kraju će vam stići poruka daj je transakcija uspješno obavljena.

Osobi kojoj ste nadoplatili bon stići će sms poruka da je određeni iznos nadoplaćen sa naznakom broja s kojeg je nadoplaćen. Ovo je malo duži način kako nadoplatiti t mobile račun bonom, no ne i za korisnika nadoplaćenog bona.

Kako nadoplatiti t mobile račun bonom unosom koda ili preko weba

Unos 14-znamenkastog koda je najjednostavniji način kako nadoplatiti t mobile račun bonom ukoliko imate novaca i ne treba van ničija financijska pomoć kao kod nadoplate uz pomoć pretplatničkog broja, ili da vam netko drugi nadoplati bon sms porukom na bazi kupljenog bona.

Postupak je vrlo jednostavan kupite bon sa kodom u trgovini ili drugom prodajnom mjestu gdje prodaju t mobile bonove, te unesite 14-znamenkasti kod i obnovite sami svoj račun. Ukoliko niste sigurni kako to napraviti uvijek možete besplatno kontaktirati korisničku službu koja će vam objasniti korake za nadoplatu bona unosom 14-znamenkastog koda.

No, postoji još jedan način kako nadoplatiti t mobile račun bonom, a to je putem službene web stranice t mobile na kojoj također možete nadoplatiti svoj bon odabirom opcije nadoplati bon u određenom iznosu uz plaćanje nekom od kreditnih kartica ili bankovnom karticom. Pogodnost nadoplate putem weba su dodatni besplatni MB koji ovakvom nadoplatom bona ostvarujete na svoj mobilni račun.

Tagovi:

Kako osigurati životinje

Kako osigurati životinje

Mnoge osiguravajuće kuće u svojoj ponudi imaju mogućnosti kako osigurati životinje policama koje će pokrivati različite rizike. Ukoliko se bavite uzgojem čistokrvnih pasmina zasigurno ste već upoznati

Kako nadoplatiti bon bon račun bonom

Kako nadoplatiti bon bon račun bonom

Ostali ste bez kredita bon bon računu, pitate se kako nadoplatiti bon bon račun bonom, no postoji jednostavno rješenje. Nalazite se na večernjem izlasku pa vam opcija da tražite kiosk ili da idete kuć

Kako nadoplatiti tomato račun bonom

Kako nadoplatiti tomato račun bonom

Aplikacija Tomato je način kako nadoplatiti tomato račun bonom, no ova aplikacija nije samo za nadoplatu bona. Uz pomoć Tomato aplikacije dobivate pomoć u kontroli svog Tomato računa. Ova aplikacija j