Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako nadoplatiti bon bon račun bonom

Kako nadoplatiti bon bon račun bonom

Kako nadoplatiti bon bon račun bonom SMS pretplatnika

Ostali ste bez kredita bon bon računu, pitate se kako nadoplatiti bon bon račun bonom, no postoji jednostavno rješenje. Nalazite se na večernjem izlasku pa vam opcija da tražite kiosk ili da idete kući nije varijanta, a u društvu prijatelj ima istog mobilnog operatera i on je na pretplatu, eto vam rješenje.

Nadoplata preko pretplatničkog računa je način kako nadoplatiti bon bon račun bonom. Osoba koja ima pretplatnički račun treba poslati sms zahtjev za kupovinu bona i time će se teretiti pretplatnički broj osobe koja je sms poslala. Vi možete toj osobi dati novac u protuvrijednosti dokupljenog iznosa.

Na ovaj način se može kupiti bon u vrijednosti najmanje 2 eura, najviše 24 eura. Pretplatniku će doći povratni sms u kojem on može odabrati da ova kupovina može biti jednokratna u navedenom iznosu, jednom u mjesec dana, jednomu dva mjeseca ili jednom u tri mjeseca. Ukoliko pretplatnik odabere neku od navedenik opcija tako će mu se teretiti pretplatnički račun, a vama će se bon puniti kako je pretplatnik odabrao.

Kako nadoplatiti bon bon račun bonom iz Aircasha

Ostali ste bez novaca na računu za bon bon, imate Aircash, eto vam rješenje kako nadoplatiti bon bon račun bonom iz AirCasha. Unutar aplikacije Aircash postoji segment usluge bonbon te je dovoljno da kliknete na tu opciju unutar AirCasha. Odabrat ćete opciju Bonbona koji želite i kliknuti na kupi bon.

Tim klikom riješili ste problem kako nadoplatiti bon bon račun bonom uz pomoć Aircash novčanika, a vaš raspoloživi iznos na telefonskom broju na bon će biti automatski odmah vidljiv i vi možete koristiti svoj mobitel. Naravno u Aircash novčaniku trebate imati raspoloživi novac kojeg ste prethodno napunili sa svog bankovnog računa, internet bankarstvom ili uplatili gotovinu na Aircash račun.

Kao i kod drugih načina nadoplate bonbon računa i putem Aircash-a možete platiti minimalno 2, a maksimalno 24 eura, no možete platiti i 4, 8 ili 12 eura. Sami ćete odabrati koliki iznos iz Aircash novčanika želite prenijeti na trošenje na svoju bon mobilnu liniju, odnosno koliko vam je potrebno.

Kako nadoplatiti bon bon račun bonom putem weba

Web je još jedan od načina kako nadoplatiti bon bon račun bonom, odnosno putem interneta možete plaćajući nekom od svojih bankovnih ili kreditnih kartica kojom uobičajeno plaćate kupovinu na internetu. Web dućan gdje možete nadoplatiti Bonbon, te upute kako nadoplatiti bon bon račun bonom vrlo je lako i jednostavno za pronaći i koristiti.

Nisu vam potrebne posebne upute ako inače kupujete putem interneta da biste sami kupili nadoplatu bona putem weba. Potrebna vam je kartica bankovna ili kreditna, potrebno je upisati broj telefona za koji se nadoplaćuje bon.

Može se dogoditi da vam uplata ne prođe ako je kartica istekla sigurno uplata neće proći. Nakon tog neuspjelog pokušaja sa isteklom karticom ćete morati bon nadoplatiti ručno kupovinom bona, da bi mogli tek sljedeći put koristiti nadoplatu preko weba bankovnom karticom. Zapravo to je jedan oblik zaštite, pa unosom četrnaestznamenkaskotg koda kupljenog na kiosku ili dućanu je način ako vam je plaćanje kartice odbijeno.

Tagovi:

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kada je u pitanju pitanje Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?, postoji nekoliko ključnih koraka koje morate poduzeti kako biste osigurali da vaš proces apliciranja bude što efikasniji i uspješniji.