Gdje pronaći ljubavnika

Gdje pronaći ljubavnika

Razočarani ste i usamljeni gdje pronaći ljubavnika

Ženina tuga je vidljiva i privlači mušku pozornost, jednim dijelom i zato što je tužna žena ranjiva i lak je plijen, a s druge strane ta njezina ranjivost budi u muškarcu zaštitničke nagone i on doista ima potrebu zaštititi to krhko biće pred sobom. dakle, izabrali ste pogrešnoga koji vam samo nanosi bol, razočarani ste i usamljeni gdje pronaći ljubavnika i zašto, samo zato da se opet osjetite voljeno, paženo i maženo i vrijedna nekom i samoj sebi.

Žene koje svoju tugu ne skrivaju nemaju problema s tim gdje pronaći ljubavnika, potencijalne kandidate susreću na svakom koraku, uvijek su u fokusu, kao da im na čelu piše “tužna sam i nesretna, utješi me, budi dobar prema meni”. Zato one ljubavnike nalaze među obiteljskim prijateljima, čak i kumovima, taksistima koji ih često voze, susjedima koje susreću svaki dan, u trgovini, u šetnji. Ponekada ih nalaze među majstorima za kućne popravke, a film “Poštar uvijek zvoni dva puta” je ovjekovječio takve “priručne” ljubavnike.

Udane žene se više muče oko toga gdje pronaći ljubavnika

Neoženjeni muškarci vole ljubavnički odnos s udatim ženama jer se u takvom odnosu nadaju da im se žena neće objesiti “k’o kamen oko vrata”, ali opasnost leži na ženskoj strani, jer se žena uvijek zaljubi i od svog “viteza” očekuje da je spasi iz njezinog nesretnog braka. Zato takvi ljubavnički odnosi obično ne traju dugo, a udane žene se više muče oko toga gdje pronaći ljubavnika i kako ga zadržati, pogotovo ako želi izaći iz braka.

Gdje pronaći ljubavnika među oženjenima i kada ih žena i nađe, to od oboje traži snagu volje i veliku diskreciju, inače se sve što su stvorili u svojim životima ruši kao kula od karata. Zbog toga se žene često vraćaju starim ljubavima iz mladosti, pa to postane svojevrsni popravni ispit iz ljubavi. Ako su bivše ljubavi tko zna gdje, ako žena ima malo prilika za nova poznanstva, okreće se web stranicama za upoznavanje i spajanje kao rezervnom planu.

I neudate djevojke muči problem gdje pronaći ljubavnika

Moderni ljudi se teško povezuju, a još teže obvezuju, što je zorno prikazala kultna serija snimljena prije 24 godine “Seks i grad” koja je problem nalaženja partnera kroz nekoliko prilično ogoljelih stereotipa osvijetlila i problem slučajnih ljubavnika i modernu ženu koja pokušava igrati po “muškim pravilima”, ali malo kojoj to polazi za rukom. Tako i neudate djevojke muči problem gdje pronaći ljubavnika i kako ga zadržati, jer njezina romantična strana je uvijek samo napola zadovoljne.

U silnom mučenju oko toga gdje pronaći ljubavnika, djevojke često započinju flert sa oženjenim muškarcima, tragično se zaljube i posve prirodno očekuju da se i on zaljubio i da je spreman sve ostaviti da bude s njom. Mlađe žene i neudate djevojke češće svoje ljubavnike traže online putem, ali na internetu bi trebaju biti oprezne, jer internetske varalice i pustolovi nemaju uvijek časne namjere, a uglavnom traže ranjive žene kojima je lako manipulirati i koje je lako iskoristiti.

Tagovi: