Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

5 načina da se brzo riješite dugova

5 načina da se brzo riješite dugova

Dugovi – pojam

Većina ljudi se tijekom svoga života susretne sa situacijom da ima određeni dug prema nekome. Dugovi su svakodnevna i uobičajena pojava te u većini slučajeva nastaju kada nam naše financijske mogućnosti ne omogućavaju da podmirimo naše dospjele tražbine odnosno novčana potraživanja koje drugi imaju prema nama. Kako bi razumjeli pojam duga prvo je potrebno je razumjeti kako funkcioniraju pravni odnosi. Naime, većina obveznopravnih pravnih odnosa kod kojih dolazi do nastanka pojma duga su dvostranoobvezni ugovori u kojima jedna strana mora ispuniti određenu obvezu prema drugoj strani, dok je druga strana za tu činidbu dužna platiti određenu naknadu. U slučaju da strana koja je dužna nešto isplatiti to ne učini ona dolazi u zakašnjenje te od toga trenutka postoji dug prema drugoj strani. U nastavku ovog članka pokušat ćemo objasniti pet načina odnosno koraka koje svaki pojedinac može poduzeti da se riješi problema koje uzrokuju dugovi i to na jednostavan i brz način.

Dugovi – 5 koraka kako ih se riješiti – 1.dio

Prvi korak je popisati sve svoje tekuće obveze te napraviti plan potrošnje odnosno izraditi tablicu primitaka i izdataka kako bi mogli procijeniti na koji način ćete se najlakše riješiti dugova. Navedeno možda neće biti moguće napraviti odmah, nego će biti potrebno pratiti svoju potrošnju kroz određeno razdoblje i na taj način dobiti uvid na što i u kojim količinama trošite svoj novac. Međutim, u slučaju prijeke potrebe, isto možete i na brz način napraviti uvidom u platni promet po svome računu.

Drugi korak je da nakon što se stvorili detaljan uvid u svoju potrošnju izbacite sve nepotrebne troškove koji terete Vaš kućni budžet. Ponekada nismo ni svjesni koliko nam se dugovi gomilaju poput sitnica kao što su odlazak u kino dva puta mjesečno ili stalno naručivanje hrane, a koje sitnice dobro “nagrizaju” naš budžet. Dakle, potrebno je prilagoditi potrošnju svojem budžetu.

Tek kada smo napravili plan potrošnje i prilagodili svoje navike istome biti ćemo u mogućnosti prijeći na sljedeće korake kada su u pitanju dugovi odnosno načini njihova rješavanja o kojima možete pročitati u nastavku.

Dugovi – 5 koraka kako ih se riješiti – 2.dio

Nakon šo smo napravili plan potrošnje i prilagodili svoje navike istome možemo pristupiti trećem koraku, a to je štednja. Tek kada naši prihodi budu veći od naših troškova, uspjet ćemo stvoriti višak sredstava na računu koji će nam omogućiti da dugovi postanu prošlost. Također, akumulacija sredstava na računu omogućit će nam bržu otplatu dugova, ali i investiciju u projekte koji nam mogu donijeti dodatni profit.

Četvrti korak je stvaranje dodatnog kapitala. Osim što to možemo postići trećim koralom odnosno štednjom, isto je moguće postići ulaganjima koja će dovesti do dodatnog profita. Također, isto se može postići i pronalaskom dodatnog posla, npr. preko interneta ili pak pronalaženjem bolje plaćenog posla.

U svakom slučaju, za sve prethodno navedene korake potrebno je određeno vrijeme, ali dobra organizacija i disciplina mogu dovesti do jako brzih rezultata s kojima će dugovi postati prošlost. Međutim, ako je vrijeme od kritične važnosti, najbrži način rješavanja dugova su gotovinski krediti koje mnoge kreditne institucije odnosno banke nude po vrlo povoljnim uvjetima.

Tagovi:

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kada je u pitanju pitanje Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?, postoji nekoliko ključnih koraka koje morate poduzeti kako biste osigurali da vaš proces apliciranja bude što efikasniji i uspješniji.