Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

4 glavne prednosti internetskog bankarstva

4 glavne prednosti internetskog bankarstva

Internet bankarstvo je financijski servis banke

Internet bankarstvo je jedan od mnogobrojnih financijskih servisa koje danas nude gotovo sve banke na svijetu. Ono omogućuje korisnicima pristup računima putem interneta te je moguće obavljati mnoge stvari putem tog servisa, bilo da se radi o pregledima financijskih transakcija i stanja ili da se radi o raznim plaćanjima putem interneta. Internet bankarstvo dolazi u 2 osnovna oblika. Prvi je taj da se koristi putem tokena, dok je drugi oblik putem mobilnog internet bankarstva. Kako bi se omogućilo korištenje usluga internet bankarstva potrebno je otići u matičnu banku u kojoj imate otvoren račun ili više njih te zatražiti tu opciju. Tada se u bankama ispunjavaju razni formulari i sve ostalo što je potrebno kako bi se omogućio pristup internet bankarstvu. Bankari obično nude razne opcije internet bankarstva pa će vam tako ponuditi opciju sa tokenom ili putem mobilne aplikacije. Glavna razlika između njih je ta da preko tokena trebati imati mali uređaj nalik kalkulatoru koji se dobiva od strane banke, dok je mobilno bankarstvo vezano uz pametni uređaj.

Internet bankarstvo ima mnoge prednosti

Internet bankarstvo je stavka koja se dodatno naplaćuje od strane banke, no s obzirom na pogodnosti koje se imaju zahvaljujući pristupu internet bankarstvu, iznos je zanemariv. Internet bankarstvo ima mnogih prednosti pa je tako vjerojatno glavni razlog zašto se mnogi odlučuju na njega taj da većinu transakcija mogu odraditi gotovo bilo gdje se nalazili dokle god imaju pristup internetu zbog čega nema nepotrebnog čekanja u redu kako bi se na prijem izvršila neka uplata u banci. Svaka banka ima svoje radno vrijeme koje se često kosi s radnim vremenima njihovih korisnika, tako da je opcija internet bankarstva spas za mnoge korisnike jer plaćanje računa, izvršavanje raznih transakcija i sličnih usluga mogu napraviti u bilo koje doba dana i noći. Velika prednost je također i ta da je uplata vidljiva gotovo istog trenutka ukoliko se transakcije izvršavaju unutar iste banke, dok se transferi u druge banke vide u kratkom roku ili najkasnije unutar 24 sata od izvršavanja uplate.

Internet bankarstvo omogućuje pristup raznim uslugama

Internet bankarstvo kao jednu od velikih prednosti ističe i niže cijene naknada prilikom plaćanja računa. Kada se računi plaćaju u raznim institucijama poput FINA-e, na raznim kioscima ili sličnim mjestima naknada za plaćanje računa je fiksna te je i do 100% viša nego je to unutar aplikacija internet bankarstva. Također, velika prednost internet bankarstva je i njegova sigurnost. Internet bankarstvo ima visoku razinu sigurnosti te obavljanje usluga putem interneta nije manje kvalitetno ni nesigurnije nego bi to bilo u nekoj poslovnici banke. Mnogi se odlučuju i za opciju internet bankarstva zbog toga što ima visoku razinu sigurnosti zbog čega je moguć pristup mnogima uslugama e-građana koja je također uvelike olakšala svakodnevni život, pa tako radi visoke razine sigurnosti pojedinci imaju pristup uslugama kojima sa nižom razinom autorizacije ne bi imali. Dakle, kao zaključak, neke od najvećih prednosti internet bankarstva su ušteda vremena, komocija prilikom obavljanja transakcija, visoka razina sigurnosti, kvaliteta usluga te korištenje usluga za pristup stranicama koje traže visoku razinu autorizacije.

Tagovi:

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?

Kada je u pitanju pitanje Kako brzo do zajma uz povoljne uvjete?, postoji nekoliko ključnih koraka koje morate poduzeti kako biste osigurali da vaš proces apliciranja bude što efikasniji i uspješniji.